Portada > Actualitat > Notícies > Participa al LIP DUB d´Aiguafreda i Sant Martí de Centelles

Participa al LIP DUB d´Aiguafreda i Sant Martí de Centelles

02/06/2011

Des d’El Punt (Servei d’Informació Juvenil i Espai Jove d’Aiguafreda i St. Martí de Centelles) a petició dels joves dels dos municipis, s’ha organitzat un Lip Dub pel cap de setmana de l’11 i 12 de juny de 2011.

Un Lip Dub és un vídeo musical portat a terme per un grup de persones que sincronitzen els seus llavis, gestos i moviments amb una cançó. Es fa filmant en successió contínua i sense talls. La idea d’aquest Lip Dub és explicar un conte sobre l’entorn i la gent d’Aiguafreda i Sant Martí de Centelles. S’ha preparant una cançó composada expressament per aquest esdeveniment. La cançó comença a sonar al pati de l’escola Valldeneu de Sant Martí de Centelles. Els nens/es estan construint una maqueta dels Cingles de Bertí tot jugant, i es veu a un d’ells que té un paracaigudista de joguina a les mans. De sobte, la càmera és coberta per una tela blanca i veiem uns braços que intenten apartar-la: el paracaigudista-explorador ha aterrat al poble! Els vilatans l’ajuden a aixecar-se i veuen que el noi té una petita lesió al braç degut a la caiguda. Paren un tractor que passa pel carrer en aquell moment, el pugen i el conviden a conèixer els dos poble. Aquí comença el recorregut. S’ha dividit aquest recorregut en quatre blocs:

  • Bloc I (Zona 1-2-3-4), dissabte 11 de juny de 10h a 13h.: Escola Valldeneu, Ajuntament de St. Martí de Centelles, Plaça de l’Abella, Zona del Pont de l’Abella, Zona del Puigfred i Bar Novellas.
  • Bloc II (Zona 5-6-7), dissabte dia 11 de juny de 17h a 20h: Parc de la Carretera, Carrer del Pont (entrant pel carrer Pau Casals), Plaça de la Rectoria
  • Bloc III (Zona 8-9), dissabte dia 11 de juny de les 21:30h a les 23:30h: Carrer del Pont i Carrer de la Móra, Plaça Major
  • Bloc IV (Zona 10-11), diumenge dia 12 de juny de 9:30h a 12h.: Exterior de l’església, Plaça de l’Ajuntament

Si esteu interessats a participar en algunes zones us podeu adreçar a El Punt de dimarts a divendres de 17h a 20h, al 938440786, (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al facebook d’El Punt fins el divendres dia 3 de juny de 2011.

Participa al LIP DUB d´Aiguafreda i Sant Martí de Centelles