Portada > Actualitat > Notícies > Vols ser arqueòleg durant tres dies?

Vols ser arqueòleg durant tres dies?

20/06/2011

Des de l’any 2006 l’Ajuntament de Sant Martí de Centelles treballa en la posada en valor del Castell de Sant Martí de Centelles com un dels espais patrimonials més importants que tenim al municipi.

Una de les activitats que s’han impulsat en els darrers anys són les campanyes d’excavacions obertes a estudiants d’arqueologia de la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona durant el mes de juliol. I com l’any passat també volem donar la possibilitat als veïns i veïnes del poble de participar en la campanya d’excavacions. L’experiència va ser molt positiva i per això aquest any volem repetir.

Aquesta participació pot consistir tant, en la col•laboració en els treballs físics que hi ha en tota excavació (picar, triar i netejar material, etc.), com en altres tasques com la fotografia o el dibuix arqueològic.

A part d’aprendre tot el que comporta una excavació arqueològica i participar en un dels projectes més importants que té actualment el municipi, també tindreu l’oportunitat de conèixer arqueòlegs i arqueòlogues de diferents llocs.

No cal tenir cap competència específica, només estar bé de salut i tenir un mínim de resistència física, tenir ganes d’aprendre i ganes de viure l’aventura de ser arqueòleg durant tres dies!

Us adjuntem informació més detallada i us animem a participar!

Arxius adjunts