Portada > Actualitat > Notícies > Ressenya de la IV Cursa d´orientació de Sant Martí de Centelles

Ressenya de la IV Cursa d´orientació de Sant Martí de Centelles

28/07/2011

El passat diumenge 24 de juliol es va celebrar la IV Cursa d'Orientació de Sant Martí de Centelles amb 70 corredors. L'Oriol Serrallonga de l'associació Grions Orientació en fa la ressenya:

Dia 24 de juliol, festa de Sant Martí de Centelles celebrant la diada de Sant Jaume. Dins dels actes programats hi ha una cursa d’orientació. Aprofitant la zona i el mapa del barri de l’Abella on hi ha un circuit permanent.

S’aixeca un dia un xic núvol, però ben aviat ja veiem els primers agosarats per inscriure’s a la cursa. Mentre uns instal•len les fites, altres prenen nota de les inscripcions. De seguida veiem que han vingut més persones (inscrites al mateix diumenge) de les previstes. Així i tot, fent algunes fotocopies de mapes més, podem donar sortida a tots els congregats.

Tres circuits, un de lineal i llarg pels més experts, un recorregut d’uns 6 Km. Els altres dos, dos circuits score un més curt pels més petits i un més llarg pels atrevits. El recorregut agrada, un xic urbá, per la zona del barri de l’Abella i l’urbanització de l’Oller i per boscos i camps lliures on cal afinar l’orientació. Finalment una fita un xic descol•locada dona peu a una animada tertúlia al final de la cursa.

Ja amb un bon sol les coses es veuen més clares i ens reunim tots a la pista poliesportiva que s’inaugura en data tant assenyalada per fer l’entrega de premis. Entre el regidor de l’Ajuntament i el representant de la Secretaria d’Esports de la Generalitat entreguen els lots d’embotits Salgot i els vals de Decatlhon als guanyadors i així es conclou l’activitat esperant retrobar-nos l’any vinent.