Portada > Actualitat > Notícies > Sant Martí es prepara per la Festa Major!

Sant Martí es prepara per la Festa Major!

16/07/2012

A Sant Martí de Centelles ja ho tenim tot preparat per a celebrar la Festa Major de 2012.

Aquest passat dissabte va tenir lloc la inauguració de l'exposició dels "Treballs amb forja" de l'Isidre Vallbona de la Manyeria Can Lenci, al local de la Plaça de l'Abella, que comptà amb un gran nombre de públic.

Després d'aquest acte inaugural, dijous 19 de juliol es podrà sentir el Pregó de Festa Major de Mossèn Joan Carles Serra a partir de les 20h a la Sala de Plens de l'Ajuntament. Tot seguit, a les 21h començarà l'Espectacle de Foc dels "Cabrons i Bruixes de Centelles" davant de l'Ajuntament mateix.

L'endemà, divendres 20 de juliol, a partir de les 20:30h comença el sopar popular de festa major i el karaoke, per acabar amb la Discomòbil a partir de la 1. Recordeu que cal portar el sopar, que hi haurà servei de bar i que per reservar taula podeu trucar a l'Ajuntament fins el dijous abans.

El dissabte 21 de juliol arriben a la mateixa plaça de l'Ajuntament els Jocs de Cucanya per a tothom, petits i grans, seguits del berenar. I a les 22h el plat fort d'enguany, la 6a Nit Musical a Valldeneu, amb Andrea Motis i Joan Chamorro.

El 22 de juliol a les 14h, a les Alzines de l'Oller, podeu degustar la tradicional arrossada popular, comprant el ticket als comerços de Sant Martí i Aiguafreda o a l'Ajuntament.

El mateix dia de Sant Jaume, el dimecres 25 de juliol, a les 9h hi haura missa i xocolatada a Valldeneu, a les 19h mercadet i saardanes al carrer Estació i a les 21h la Traca de fi de Festa.

Finalment, el diumenge 29 de juliol a partir de les 9h del matí està prevista la 5a Cursa d'Orientació de Sant Martí, amb sortida a les Alzines de l'Oller, dues categories de cursa i un preu de 2 euros per la inscripció.

A l'arxiu adjunt podeu veure el programa! Bona Festa Major!

Arxius adjunts