Portada > Actualitat > Notícies > Sessions formatives per als proveïdors, sobre FACTURA ELECTRÒNICA (eFACT)

Sessions formatives per als proveïdors, sobre FACTURA ELECTRÒNICA (eFACT)

16/01/2015

Com sabeu la Llei 25/2013, de 27 de desembre, d’impuls de la factura electrònica i creació del registre comptable de factures en el Sector Públic estableix que a partir del 15 de gener de 2015 la factura electrònica serà obligatòria per a tots els subjectes que estiguin obligats a tributació electrònica d’acord amb la normativa tributària i ha de tenir el format estructurat de factura electrònica Facturae versió 3.2.x amb signatura electrònica XAdES.

 

Aquesta normativa suposa una radical alteració en la manera de relacionar-se l’administració pública amb els seus proveïdors i per aquest motiu, el Consell Comarcal d'Osona a través de Creacció (Agència d'Emprenedoria, Innovació i Coneixement) i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torelló, han cregut oportú organitzar unes sessions informatives adreçades als proveïdors de les administracions per donar a conèixer els principals aspectes normatius i pràctics de la implantació de la factura electrònica.

 

Si són del vostre interès, us comuniquem que es faran dues sessions:

  • VIC: 22 de gener, de 9 a 10.15 h. del matí, a la seu del VIT  (Vic Integració Tecnològica), al Carrer de la Llotja s/n. Recinte firal El Sucre.
  • TORELLÓ: 5 de febrer, de 9 a 10.15 h. del matí, a la Sala d'Actes de la Cooperativa, al Carrer Enric Prat de la Riba, 17-19.

Per poder participar-hi cal inscriure's prèviament en el formulari que hi ha a l'enllaç següent: www.creaccio.cat/efactura 

 

Si sou proveïdors de l’Ajuntament de Sant Martí de Centelles us animen a participar-hi.